audifon سمعک
audifon سمعک
Blog Article
کم شنوایی حسی _ عصبی شایع ترین کم شنوایی است. این کم نوع شنوایی درمان آنچنانی ندارد و فقط میتوان از وسایل کمک شنیداری کاشتنی مانند سمعک استفاده کرد.
علاوه بر این موارد، داشتن جلسات حضوری و معاینه های مرتب با اودیولوژیست، می تواند کمک بسیاری برای خرید سمعک باشد. ممکن است برخی گمان کنند که این امر را باید کاملا به متخصص بسپورند، اما این تصور به طور کامل درست نمی باشد. شما باید برای خرید و استفاده از محصولی که تمام طول روز و در سال های زیاد با آن سر و کار دارید، اطلاعات کافی را از طریق تحقیق و مشورت با متخصص شنوایی و تبادل نظر با او به دست آورید.
سمعک سوپرپاور برای کودکان باید دارای قدرت بالایی باشد. برای نوزادان و کودکان دریافت شفاف و درک گفتار بسیار حائز اهمیت است. بنابراین سمعک کودکان برای کم شنوایی عمیق باید قابلیت دریافت کلیه اصوات محیطی و درک بیشتر روی سیگنال های گفتاری را داشته باشد.
در مقاله تجویز سمعک به بررسی انتخاب مناسب سمعک برای افراد کم شنوا می پردازیم. حس شنوایی یکی از مهمترین و پیچیده ترین حس های موجودات زنده محسوب می شود این حس در توانایی های مختلفی از جمله درک و آگاهی از اصوات به صورت رفلکسی برای گریز از خطر و یا در سطوح بسیار پیشرفته ایجاد زبان نقش بسیار زیادی در زندگی انسان ایفا میکند.
خدمات پس از فروش: ارائه خدمات پس از فروش و پیگیریهای دورهای برای تنظیمات بیشتر.
برای مشورت با دکتر علی کوهی، فوق تخصص مشاهده رفرنس گوش، حلق و بینی و قاعده جمجمه؛ می توانید از طریق راههای ارتباطی زیر اقدام کنید:
بدین صورت باعث می شود تا از تقویت بیش از حد که موجب آسیب بیشتر به سیستم شنوایی و می شود و تقویت کم و نا کافی که پاسخگوی نیاز شنیداری فرد کم شنوا نخواهد بود جلوگیری به عمل آید.
تنظیم صحیح سمعک میتواند تجربه شنیداری شما را بهبود بخشد و کیفیت زندگی شما را افزایش دهد. انتخاب مرکز مناسب و تنظیم دقیق سمعک بر اساس نیازهای فردی، از اهمیت بالایی برخوردار است.
این مرکز دارای پکیج خدمات طلایی به بیماران ویژه می باشد.
تنظیم سمعکهای یونیترون نیازمند تخصص و دقت بالاست تا بتواند به بهترین شکل ممکن نیازهای شنیداری کاربر را برآورده کند.
سعی کنید سمعکی انتخاب کنید که میکروفون آن ویژگی و طراحی خوبی داشته باشد.مثال طراحی میکروفون دایرکشنال به گونه ایی طراحی شده است که فرکانس های بم کات می شود.
تقریبا همه سمعکهای امروزی، سمعک دیجیتال هستند. همه سمعکها انرژی مورد نیاز خود را از باتریهای عادی یا باتریهای قابل شارژ تامین میکنند.
کاهش شنوایی می تواند منجر به گوشه گیری، عدم مشارکت در فعالیت های اجتماعی و قطع ارتباط با دوستان و آشنایان شود.
این احتمال وجود دارد که جرم گوش، بلندگوی سمعک را مسدود نماید.